Voor de ICW is sponsoring een manier van communiceren met de lokale samenleving.

Sponsoring zien wij als een vorm van samenwerking waarbij twee partijen elkaar van dienst zijn. Als wij uw sponsorverzoek honoreren ontvangt u van ons faciliteiten, kennis en/of financiële ondersteuning. Als tegenprestatie vragen wij op passende wijze gepresenteerd te worden aan de lokale samenleving. Om onze betrokkenheid te tonen bij de lokale gemeenschap honoreren wij alleen projecten die plaatselijk van belang zijn. Ons sponsorbeleid kunt u hier nalezen.

Creativiteit in uw sponsorproject

ICW stelt originele tegenprestaties bijzonder op prijs. Creativiteit, originaliteit en de daaruit voortvloeiende publiciteit bepalen immers mede het succes van sponsoring. Alleen naamsvermelding is voor ons minder interessant.

Schriftelijke aanvraag

Wanneer uw project voldoet aan de genoemde criteria kunt u uw sponsorverzoek inclusief onderbouwing schriftelijk indienen. U kunt dit doen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post: Industriele Club Waspik p/a Blokenweg 12, 5165 NR te Waspik. Wij zullen uw aanvraag dan in de eerst volgende bestuursvergadering behandelen en beoordelen. 

Donatie

Het grote verschil tussen sponsoring en donatie is dat bij donatie een bijdrage wordt geschonken, zonder dat daar direct een prestatie tegenover hoeft te staan. Omdat ICW graag een bijdrage wil leveren aan de lokale samenleving is donatie ook in ons sponsorbeleid opgenomen. Als u zich inzet voor een lokale stichting of vereniging of een lokaal project met een niet-commerciële, maar een maatschappelijke doelstelling gericht op verbetering van het welzijn van de lokale gemeenschap, dan kunt u in aanmerking komen voor een donatie. Onder lokaal verstaan we de gemeente Waspik. Wij verzoeken u om uw aanvraag schriftelijk door middel van een e-mail, goed gemotiveerd aan ons te sturen.

Tenslotte

Elk verzoek wordt zorgvuldig beoordeeld op de criteria die hieronder genoemd zijn. Wij streven er naar u binnen drie weken schriftelijk te beantwoorden. Ons sponsorbudget is echter beperkt. Zelfs als een sponsor aan alle criteria voldoet, blijft afwijzing mogelijk. Wij beslissen autonoom over het wel of niet sponsoren en ook over de hoogte van het eventueel te verstrekken bedrag. Over de redenen voor afwijzing gaan wij niet in discussie.

Wilt u een sponsoraanvraag doen, stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..