Zoek een bedrijf in ons bedrijvenregister

Het kan niemand ontgaan zijn dat we in bizarre tijden zitten. Vanuit "Hieriest" hebben wij een berichtje ontvangen dat ze, om zich door de moeilijke periode heen te slaan, een afhaal- en bezorgservice opgezet hebben. Ze verlenen deze service 7 dagen per week tussen 16:00 uur en 20:00 uur. Bestelling gaan via de app op nummer:0637329146

Allemaal sterkte in deze periode en blijf gezond!

 IMG 20200330 WA0002

 

 

Graag willen we Sjeng Lenssen welkom heten als nieuw lid bij ICW.  Zijn bedrijf Taalfirma helpt met tekstschrijven, taaladvies en schrijftrainingen. Duidelijke taal, een goed verhaal en hoog scoren in Google staan daarbij centraal.  Het kantoor van Taalfirma is gevestigd aan De Bloemendaal 10 in Den Bosch. Het postadres is: Havendries 26 te Waspik. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie: www.taalfirma.nl.

taalfirma

 

Beste ICW-leden,

We hebben een verhuisbericht ontvangen van AVE Jachtbeslag. Het nieuwe adres is:

logo avejachtbeslag

Ruytenbergweg 15
5165 NT  Waspik
0416-534271

We wensen ze veel succes op de nieuwe locatie.

Zelfstandig monteur elektro gezocht!

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in een jong en groeiend installatiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij? Rotech Elektro is een jong en enthousiast bedrijf met ruime ervaring en kennis in de elektrotechnische branche. Wij staan voor kwaliteit in montage, service en onderhoud van alle elektrische installaties. Om de huidige groei door te zetten, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken een elektro monteur met een afgeronde elektrotechniek opleiding op MBO 3-4 niveau. Je bent flexibel, kan zelfstandig te werk gaan, maar bent daarnaast ook een echte teamplayer die goed kan samenwerken. Als onderdeel van ons team ga je zelfstandig of samen met collega’s aan het werk in zowel de publieke als de zakelijke sector. Hierbij verricht je verschillende werkzaamheden aan elektrotechnische en beveiliging installaties. Variërend van onderhoud tot aan de aanleg van volledig nieuwe installaties. Minimaal 3-5 jaar ervaring als allround elektro monteur is een pré.

Functie-eisen zelfstandig elektromonteur:

 • • Je weet van aanpakken.
 • • MBO 3-4 werk en denk niveau.
 • • Ervaring als all-round elektro monteur .
 • • Je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht, stressbestendig en klantgericht.
 • • Je beschikt over goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.
 • • Je bent in het bezit van V.C.A. en Rijbewijs B.

Wat bieden we:

 • • Een flexibele en variërende baan met leuke collega’s en klanten.
 • • Werken in een klein team in een gezond en groeiend bedrijf.
 • • Salaris overeenkomstig met functie, ervaring en/of opleiding.

Solliciteren of benieuwd naar de functie? Ben je woonachtig in de omgeving van Waspik en kom je graag ons team versterken? Stuur dan snel je motivatie en CV op naar onderstaand adres. Wil je graag meer weten aan de hand van deze vacature, schroom dan niet om even te bellen!

Vacature Rotech

Bij Verduyn Metaaltechniek zijn ze op zoek naar een meewerkend productieleider RVS bewerking. ZIe hieronder de details van deze functie:

Meewerkend productieleider RVS bewerking

Leuke uitdaging als je net wat meer kan en wil dan RVS bewerker in de jachtbouw.

Onze opdrachtgever, Verduyn Metaaltechniek is gespecialiseerd in de productie van RVS relingen voor de luxe jachtbouw. Het bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring en uitgegroeid tot een ervaren bedrijf met een hoog innovatief karakter.

De functie als productieleider/ RVS bewerker sta je aan de basis van een fantastisch eindproduct. De functie die wij je kunnen bieden is een combinatie van de technische en organisatorische voorbereiding. Oftewel je werkt nauw samen met een klein team van 5 collega’s en als meewerkend voorman en draai je lekker mee met de vervaardiging en montage.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

 • ● Het leidinggeven aan je team;
 • ● Contact met klanten en plannen van werkzaamheden;
 • ● Controle op de kwaliteit, voortgang, kosten en veiligheid;
 • ● Het is een pré als je met behulp van het 3d tekenpakket en meetapparatuur werken kunt uitzetten op locatie en in de werkplaats;
 • ● Waar nodig helpen met montagewerkzaamheden bij de klanten.

Functie eisen: Wat heb je nodig, om deze leuke gevarieerde baan uit te kunnen voeren?

 • ● Je bent in het bezit van een TIG las diploma en een geldig rijbewijs B
 • ● Opleiding of werkervaring op MBO niv. (richting techniek is een pré)
 • ● Het is natuurlijk wel handig als je al tekening kunt lezen. (autocad of Rhinoceros)
 • ● Je werkt zelfstandig en bent goed in het plannen van werkzaamheden;
 • ● Je hebt een flexibele instelling en past goed in een klein team, met korte communicatielijnen;
 • ● En heel belangrijk, je hebt een passie voor water en luxe jachtbouw waarbij je interesse hebt in het buigen en walsen van diverse soorten metalen en aluminium producten.

Aanbod: Naast hetgeen wat er van je gevraagd wordt, heeft Verduyn Metaaltechniek jou ook het nodige te bieden. Je gaat werken in een bedrijf, dat groeit en ontwikkelt en krijgt daarmee volop kansen om te leren. Je baan als productieleider / meewerkend voorman is zelfstandig maar niet solistisch. De sfeer binnen Verduyn Metaaltechniek is prettig en heel informeel. Het geboden salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, waarbij de CAO klein-metaal wordt gevolgd.

Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Verduyn Metaaltechniek Eric Verduyn op 0416-540497 of met Frank Huijben op telefoonnummer 013-3040022.

Graag willen wij onderstaande flyer van de brandweer Waspik onder u aandacht brengen. Wellicht iets voor u?Brandweer

Afgelopen donderdag was het "Kijkje in de keuken" bij Slagerij Snels. Het was een geslaagde avond. Bedankt Rutger! (foto's door Mode Bij Anneloes)

slagerij 1

slagerij2

Slagerij4

Slagerij3

Slagerij5

 

 

 

Afgelopen donderdag was het "Kijkje in de keuken" bij Slagerij Snels. Het was een geslaagde avond. Bedankt Rutger! (foto's door Mode Bij Anneloes)

slagerij 1

slagerij2

Slagerij4

Slagerij3

Slagerij5

 

 

 

Graag willen we Sjef Zijlmans, eigenaar van Ecodigma, welkom heten bij ICW.

Logo Ecodigma large

 

Ecodigma is een bedrijf wat is gespecialiseerd in advies, levering en installatie van zonne-energie systemen en is gevestigd aan Scharlo 28 te Waspik.  Voor meer informatie kunt u de site bezoeken: www.ecodigma.nl

 

Beste ICW-leden,
In juni 2019 gaan drie Waspikse vrienden (Jan Wagemakers, Nico de Cloe, Stefan Montens) zich inzetten voor de strijd tegen kanker door mee te doen aan Alpe d'HuZes. Om hiervoor geld in te zamelen hebben ze diversen actie's en activiteiten bedacht waaronder het "Wielercafé". Op 26 januari 2019 organiseren ze in café d'Ouwe Haven het eerste Waspikse wielercafé. Omdat het natuurlijk voor het goede doel is, willen we deze activiteit daarom graag onder uw aandacht brengen. (zie onderstaande flyer)
Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, verblijf ik,
Names het bestuur van ICW
Marij Anemaat
Secretaris ICW

 

Wielercafé Waspik 002

 

ASAP deflogoMisschien herkent u het logo wel? ASAP Expres is een koerier/sneltransporteur en nu dus ook ICW-lid. U vind Asap Expres aan de Dwarsweg 1 te Waspik. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar hun website: www.asapexpres.nl.

 

Goed nieuws: We hebben er weer twee nieuwe leden bij:

Logo 1Logo

Marco Gademan Timmerwerken: Marco Gademan Timmerwerken is een allround timmerbedrijf gevestigd in Waspik. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.gademantimmerwerken.nl

en

Equipe paardenverzekeringen: Nicole Bergmans en Danielle van Etten-van Boxel zijn de trotste eigenaar van Equipe Paardenverzekeringen. Equipe paardenverzekeringen heeft een passende verzekering voor ieder paard of pony. Meer informatie vind u op www.verzekermijnpaard.nl

U kunt de website natuurlijk ook eenvoudig bezoeken via het tabblad "leden". 

We willen beide bedrijven via deze weg dan ook van harte welkom heten.