Onderstaand schrijven hebben we als bestuur van ICW mogen ontvangen vanuit de Gemeente Waalwijk, graag verwijzen wij u naar de inhoud hiervan.

Beste ondernemer,

Steeds vaker bevinden hennepplantages of drugslaboratoria zich in bedrijfspanden of delen daarvan. Soms huren criminelen deze locaties voor hun activiteiten, maar het gebeurt ook dat ondernemers zelf drugs produceren als nevenactiviteit in hun bedrijf.

Wat heeft dit met u te maken? De productie van drugs gaat in vrijwel alle gevallen gepaard met brandgevaarlijke installaties en criminele activiteiten. Dit brengt een ernstig risico voor de omgeving met zich mee, dus ook voor u.
Natuurlijk heeft u uw bedrijf prima op orde en voldoet u aan alle voorwaarden. Maar hoe zit dat bij omliggende collega-ondernemers?

Samen met partners informeer ik u graag over de gevaren die de productie van drugs voor de omgeving opleveren. Hoe herkent u dergelijke locaties? Wat kunt u doen als u vermoedt dat er drugs in uw nabijheid worden geproduceerd? 

Meer weten?
Kom dan 24 november naar het stadhuis in Waalwijk.
Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. Om 19.30 uur geef ik graag een eerste inkijk in de gevaren van drugsproductie. Vervolgens geven Enexis, politie en Meld-Misdaad-Anoniem vanuit hun expertise meer informatie over de te herkennen signalen.
Als u rond 20.30 a 21.00 uur naar huis gaat, weet u precies wat u kunt doen om de omgeving van uw bedrijf veiliger te maken.
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik verwacht u op 24 november!

Met vriendelijke groet,

Nol Kleijngeld,
Burgemeester van Waalwijk