Onderstaand een berichtje vanuit VC Atak:

Nogmaals hartelijk dank voor de bijdragen van ICW aan ATAK BEACH 2017. Mede door uw steun is het beachweekend op het Dorpsplein een groot succes geworden.

Op zaterdag en zondag namen ruim 300 volleyballers actief deel aan het beachvolleybaltoernooi, op zaterdag competitief en op zondag recreatief. Daarnaast wisten vele bezoekers het Dorpsplein te vinden om te genieten van het beachvolleybal of van een koud drankje op het terras of in de zon. Rond de velden waren er voor de deelnemers, maar ook voor de vele aanwezige kinderen, voldoende mogelijkheden om af te koelen in de vorm van sproeiers. Na afloop van de wedstrijden op zaterdag was het toegestroomde publiek getuige van TOP-volleybal. Wereldtoppers Brouwer en Meeuwsen gaven een demonstratie. Het was een unieke ervaring om spelers van dit niveau te kunnen bewonderen op het Waspikse strand. De zaterdag werd afgesloten met een goedbezochte en gezellige beachparty op het terras.

Maandagochtend heeft V.C. Atak'55 een beachclinic gegeven aan een grote groep Waspikse basisschoolkinderen van BS de Veste. De deenemende kinderen waren erg enthousiast. De inzet van de kinderen werd beloond met een medaille en een ijsje. Helaas hebben twee scholen daags van tevoren afgemeld in verband met de verwachte warmte.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekend. Onderstaande fotocollage geeft de sfeer tijdens het beachweekend weer. Op korte termijn zullen er meer foto's volgen via de Facebookpagina van V.C. Atak'55.