sportshopTotal Sports gaat per 1 juni 2017 verder onder de naam Sportshop.com en verhuist naar de Tielenstraat 13 in Waalwijk.

In mei 2002 zijn wij, Mark van Gijzel en Robert Jan Peters tijdens onze studietijd vanaf de zolderkamer in Waspik het bedrijf Total Sports gestart. In het jaar 2004 kregen we de sleutel van ons eerste pand aan de Raadhuisstraat 8b in Waspik, voor velen bekend als ´´de winkel boven de Rabobank´´. In januari 2006 besloten we beide om ons fulltime te gaan richten op de onderneming en verhuisde we naar de Reigerbosweg 10a in Waalwijk. In de jaren daarna groeide onze onderneming jaarlijks met 30% tot 40% en nam het aantal webshops, en landen waar we actief zijn steeds verder toe.

Door het krijgen van steeds meer voorraad en personeelsleden werd het in 2016 duidelijk dat er een nieuwe locatie gevonden moest worden. Na een lange zoektocht zijn we in april van dit jaar eigenaar geworden van ons nieuwe pand aan de Tielenstraat 13 in Waalwijk.pandMet gepaste trots kijken we terug op 15 mooie jaren waarin we de zolderkamer hebben ingeruild voor een echt bedrijfspand. Inmiddels hebben we in 3 landen een vestiging, zijn we de trotste eigenaar van 18 webshops en bestaat het Sportshop.com team uit meer dan 50 collega’s.

Om de naamsbekendheid en de internationale groei in de toekomst nog verder te kunnen laten groeien, hebben we op 1 juni afscheid genomen van de naam Total Sports en zijn we verder gegaan als Sportshop.com.

Deze naamsverandering past bij de ambities om binnen Nederland maar ook internationaal verder te groeien. Total Sports is bij het grote publiek in Nederland bekend van onder andere de webshops hardloopshop.nl, handbalshop.nl, hockeyshop.nl, volleybalshop.nl, korfbalshop.nl  en fitnessshop.nl.

De missie van Total Sports is vanaf het begin in 2002 altijd geweest om onderscheidend te zijn.

Met als hoofddoelstellingen  een breed assortiment, beleving van de sport binnen de webshop en klanttevredenheid! Dat Total Sports in staat is geweest dit te realiseren blijkt onder andere uit het winnen van de Shopping Award 2017 in de categorie sport met hardloopshop.nl

Binnen Nederland zullen de unieke domeinen gewoon blijven bestaan. Sportshop.com zal binnen de diverse webshops terugkomen als een voor iedereen herkenbaar merk. Internationaal zal Sportshop.com een online sport warenhuis worden, maar met dezelfde  kernwaarden. Een breed assortiment waarbij aandacht is voor beleving van de sport waar we dagelijks streven naar het verbeteren van de klanten tevredenheid....

Het terrein van het distributiecentrum gevestigd aan de Tielenstraat 13 is 3.500m2 groot met nog 1.500 m2 aan groeiruimte. Het 3 verdiepingen tellende magazijn biedt uiteindelijk plaats aan ruim 120.000 artikelen,  die direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Op zaterdag 16 september hebben wij een opening waarbij we de leden van de ICW van harte uitnodigen.

Meer informatie vinden jullie in onderstaande link: https://www.sportshop.com/nl/uitnodiging-opening