Onlangs heeft het bestuur een mail gekregen van "Team de Cloe" over hun sportieve uitdaging. Dhr. de Cloe, geboren en getogen in Waspik, gaat met een aantal familieleden op 7 juni 2018 de Alpe d'Huzes beklimmen voor het KWF. Hij heeft het verzoek bij ons neer gelegd om jullie te benaderen voor een eventuele financiele ondersteuning. Daarom onderstaand zijn brief:
*********************************
Mijn naam is Gerard de Cloe, ik ben teamcaptain van “TEAM DE CLOE”.
Ons team bestaat uit zeven personen en is een samenstelling van broers, schoonzussen en zwager.
Wij gaan op 7 juni 2018 de Alpe d’HuZes beklimmen, drie personen gaan de 21 tellende bochten van de Alpe d’HuZes fietsend beklimmen en vier personen doen dit wandelend/hard lopend.Wij leveren deze fysieke inspanning om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF-kankerbestrijding.
 
Naast verschillende activiteiten die wij als team organiseren, o.a. verkoop van polsbandjes waar mensen de naam van hun naaste/ geliefde/ vriend/vriendin op kunnen schrijven die is overleden of aan het strijden is tegen kanker en die wij dan mee nemen naar de top, een wandeltocht (13 januari) en een fietstocht (14 april), zijn we ook op zoek naar sponsors uit het bedrijfsleven. Wij begrijpen dat bedrijven hiervoor vaak worden benaderd, toch zijn wij zo vrij geweest om onze vraag bij u voor te leggen. Wij willen bedrijven vragen om een bijdrage maar stellen geen eisen aan de hoogte van het bedrag, want elke euro is welkom! Echter wanneer bedrijven meer bekendheid (reclame) willen ontvangen is dat mogelijk.
Hier zijn wel spelregels voor; bedrijven die ons team sponsoren met een bedrag vanaf € 500,00 krijgen als tegenprestatie een naamsvermelding op onze actiepagina’s en op onze teamshirts (bedrijfslogo). Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8 bedrijven) zal een spandoek worden gemaakt welke wij ophangen tijdens onze activiteiten en op de koersdag tegen de bergwand.
Onze vraag aan u als voorzitter is, bent u bereid dit binnen de Industriële Club Waspik te communiceren en al uw leden hierover in kennis te stellen, zodat elk bedrijf afzonderlijk van elkaar zijn bijdrage aan ons goede doel kan afwegen en bepalen. Als team hebben wij het motto “samen iets doen voor de ziekte van een ander” met als een doel “dat er in de toekomst niemand meer dood gaat aan kanker” Op www.opgevenisgeenoptie.nl is veel te lezen over het doel, geldbesteding en sponsoring. Voor inzameling van geld heeft iedere (individuele) deelnemer en team een eigen actiepagina.
Actiepagina van TEAM DE CLOE https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamdecloe via deze site zijn ook de teamleden terug te vinden.  
Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om deze brief te lezen en hopelijk te verspreiden
Met hartelijke groet,
Team de Cloe